Vær Din Egen Chef

Har du nogensinde tænkt på at være din egen chef? Have muligheden for hvornår og hvor meget du vil arbejde? Hvem man skal arbejde med? Har du lyst til at være en del af et sjovt, stærkt og ambitiøst team med stor kultur- og holdånd?

 

Ekstra Indkomst eller Fuldtidskarriere?

Hvis du er på udkig efter en deltids ekstra indkomst, og have det sjovt, mens du gør det, eller ønsker at dedikere dig selv til at bygge og føre dit eget store hold af distributører og tage kontrol over din økonomiske fremtid, så kan b: hip være det rette sted for dig.

Måske er du kunde, elsker vores produkter og ønsker at dele dem med verden?

 

Lederskab i Verdensklasse

Når du bliver selvstændig forhandler ved b:hip, bliver dit job at markedsføre og sælge b:hips højkvalitetsprodukter og dele muligheden med ligesindede. Du har backup og støtte fra vores gennemprøvede forretningssystem og friheden til at vælge, hvor meget tid og kræfter du vil investere, og hvor langt du vil gå. Du er selvstændig, men du er aldrig alene. Med solid uddannelse og supportsystemer på plads, og lederskab i verdensklasse, tilbyder b:hip dig værktøjet for, at opfylde dine drømme, og leve det liv, du ønsker.